Erg mooi foto's A'Tony en Jet. Wat een prachtige land(en) met veel indrukken. Het eten is daar zeker ook heerlijk.. vooral de kerrie hot hot!!! maar lekker. Veel plezier, maar dat zit wel goed zo te zien. Groetjes uit het barrr koude Amstelveen.
Marjolein:
10 december 2012
Hi lieverds,
Wat een mooie foto's en leuke verhalen! Zo lezen genieten jullie volop en dat is ook te zien aan de foto's. Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn in New Delhi. Geniet ervan!
Dikke kus en knuff
Marjo en Anoukie
Sacha K.:
11 december 2012
Anthony, gelukkig was daar ineens een collega die vertelde over jullie wereldreis :-)! Zomaar stiekem vertrekken; nu kan ik niet meer over bosuilen etc. bellen. Ik ga met veel belangstelling jullie trip volgen de komende maanden. Heel veel plezier.
Annuk:
11 december 2012
Jeetje Jet en Tony! Wat een gave foto's zeg! Echt prachtig! Wij hebben afgelopen vrijdag ook een mooi plaatje hier in NL gehad: heel veel sneeuw! Maar die is nu helaas alweer weg... Wij hebben de kerstboom maar alvast opgezet. Nog even werken en dan lekker vakantie!
Liebs, Annuk
Henk & Janny:
16 december 2012
Jet, Van HARTE GEFELICITEERD met je verjaardag, veel plezier.
Pa & Ma
Dikke kus en knuff